11 Ekim 2021
Sayın Bakanımız Dr.Fahrettin KOCA'nın Açılışını Yaptığı ve Tüm Paydaşların Katılımı İle Dünya Otizm Farkındalık Günü Farkındalık Sempozyumu Gerçekleştirilmiştir.
SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği Ziyareti
Özel Gereksinimli Bireylere Sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Kalitesinin Artırılması Çalışması Gerçekleştirilmiştir.
Özgül Öğrenme Güçlüğü Olan Bireylerin Yanındayız
Nöromusküler Hastalıklar Birimi Hakkında Yönetmelik 04.06.2021 tarih ve 31501 sayılı Resmî Gazetede yayımlanmıştır.
“Nadir Hastalıklar Farkındalık Günü Sempozyumu” gerçekleştirilmiştir.
Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin KOCA’nın “Sağlıkta Zihinsel Özel Gereksinimler ve Otizm: Son 1 Yılda Yapılanlar ve Planlamalar Sempozyumu” açılış konuşması...
T.C.S.B. Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Bünyesinde Zihinsel Özel Gereksinimli Bireyler Hizmet Birimi açıldı.
“Sağlıkta Zihinsel Özel Gereksinimler ve Otizm: Son 1 Yılda Yapılanlar ve Planlamalar Sempozyumu” gerçekleştirilmiştir.
Bakanlığımızca mevcut SMA Nusinersen Sodium Uygulama Merkezleri sayısı artırılmıştır.
2020 Orphanet Yıllık Toplantısında Orphanet Türkiye faaliyetleri poster olarak sunuldu.
Daire Başkanlığımız olarak İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Nöromusküler Hastalıklar Merkezini ziyaret ettik.
Daire Başkanlığımız olarak Ankara Üniversitesi Görme Araştırmaları ve Az Görme Rehabilitasyon Birimini ziyaret ettik.
Daire Başkanlığımız olarak Eskişehir Şehir Hastanesi Nöromusküler Hastalıklar Merkezini ziyaret ettik.
21 Mart Dünya Down Sendromu gününü kutluyoruz.